چندین سال است من و خانوادم مرتب به امراض مختلف دچار می شویم. چانچه هزینه درمانی ما بیشتر از خورد و خوراک ما می شود و دست به هر کاری میزنم تا آخرین مرحله درست می شود اما هیچ موقع به نتیجه نمی رسد. همه میگویند شما را سر یا جادو کرده اند. لطفا بفرمایید برای رهایی از این سحر احتمالی چه کنیم؟
گناه در خانه شما نباشد و قرآن زیاد در خانه بخوانید.
موضوعات مرتبط
برای بازکردن بخت بسته چه باید کرد؟
اين گونه چيزها معمولاً تخيّلي بيش نيست، مخصوصاً در زمان حاضر که ازدواج براي بسياري از افراد جامعه مشکل شده، ربطي به بسته شدن بخت و نظاير آن ندارد، امّا به فرض صحّت هم، اجتناب جدي از گناه و خواندن روزانه قرآن و نيز خواندن نماز جعفر طيار پيش از ظهر روزهاي جمعه براي باز شدن بخت و استجابت دعا بسيار مؤثر است.
با توجه به اينكه در قرآن در سوره بقره به وجود سحر و تأثير آن اشاره شده است، اگر كسي اين احتمال را بدهد كه مورد سحر واقع شده و در بعضي موارد، مشکلي را در كارهايش احساس كند، آيا راهي هست كه بتواند از آن خلاصي يابد؟ اصلاً آيا كسي كه به انجام اعمال ديني مقيّد است امكان تأثير سحر در او وجود دارد؟
با خواندن قرآن کريم ميتوانيد اثر سحر را از بين ببريد.
دختری تحصیل کرده هستم و در چند سال پیش زمانی که یکی از اقوام مهمان ما بودند من و پدر ومادرم در خواب دیدیم که... و در دو سه نوبت دیگر افراد متعددی که خبر از جزئیات زندگی ما نداشتند ، همان خواب را برای من دیده بودند. و بالاخره طبق شواهد ومدارک زیادی به این نتیجه رسیده ام که توسط آن خانم سحر شده ام والان چندین سال است که خواستگار جدی ندارم. و از آنجائی که کسی را برای باطل کردن سحر سراغ ندارم، از شما تقاضا دارم من را راهنمائی کنید تا زودتر ازاین گرفتاری نجات یابم چون تحت فشارم و از تزلزل ایمانم ولغزش در اعتماد کامل به خدا می ترسم.
اگر راستی متقی شوید وراستی امید به خدا داشته باشید وغافل از همه چیزها جز خدا شوید، وعده خداست از راه بی گمان گره شما را باز کند.
«ومن بتق الله یجعل لکم مخرجاویرزقه من حیث لایحتسب ومن یتوکل علی الله فهوحسبه»(2و3 طلاق )
ولی اگر آن تقوی وآن توکل را نداشته باشید باید از کسی که متخصّص ومتدیّن باشد، باطل السّحر بگیرید تاسحری که شده اید بازکند و من کسی را سراغ ندارم. ازدیگران بپرسید ان شاءالله پیدا می کنید.
اگر کسی به غلط تصور کند که دیگری در بوجود آمدن مشکل یا ناراحتی او تقصیر دارد و بی جهت آن شخص را نفرین کند، آیا امکان دارد نفرین او کارساز شود و مشکلاتی برای آن شخص بوجود بیاید؟در اینصورت راه حل رهائی از این نفرین چیست؟
تاثیر دارد ولی پروردگار عالم پاداش می دهد.مخصوصاً اگر دل آن مقصر(کسی که نفرین کرده است)را به دست آورد که تاثیر آن هم رفع می شود.
بسمه تعالی
برای جلوگیری از چشم زخم چه باید کرد؟
بهترین راه همراه داشتن قرآن است ولو آیه ای از آن و همراه داشتن آیه «و إن یکاد» بسیار خوب است و خواندن قرآن از هر جای قرآن چنانچه در روایات آمده است، بسیار مفید است.