جستجو :
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً
امروز: ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۵ آذر


 
  • پیام به یادوارۀ شهدای گمنام جامعۀ اطلاعاتی استان اصفهان
  • درس اخلاق؛ انسان در قرآن، جلسۀ دوازدهم: انسان، حامل امانت الهی
  • پيام تسلیت در پى شهادت حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن نصرالله
  • پیام در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان
  • پيام تسلیت در پی حادثۀ اندوهبار معدن طبس
  • پيام تسلیت به مناسبت ارتحال حضرت آيت‌الله محفوظى«رضوان‌الله‌عليه»
  • پیام خطاب به حضرت آیت‌الله العظمى شبيرى زنجانى«دامت‌بركاته‌الشّريف»
  • پیام به نشست نکوداشت علّامۀ مجلسی«قدّس‌سرّه‌الشّریف»
  • درس اخلاق؛ انسان در قرآن، جلسۀ یازدهم: هدف از خلقت انسان(5)

  • -->

    پیام به بیست و نهمین جشنوارۀ ملّی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور1393/8/20
     

    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

    قال‌الله‌تعالی: «تِلْكَ آياتُ الْكِتابِ الْحَكيمِ، هُدىً وَ رَحْمَةً لِلْمُحْسِنينَ»

    871122S.jpgقرآن کریم، تجلّی بارز حق و جلوۀ تمام نمای حقایق الهی است که هدف اصلی و رسالتِ اساسی آن، ساختن و پرداختن انسانی است که هم شئون عملی و رفتاری او به وسیلۀ «تزکیۀ» تأمین می‌شود و هم شئون علمی و نظری وی توسّط «تعلیم» فراهم می‌گردد و از این‌رو عصارۀ اهداف انبیاء و فلسفۀ ارسال رُسل و انزال کتب الهی نیز در همین دو عنصر والا تعریف شده است: «كَما أَرْسَلْنا فيكُمْ رَسُولاً مِنْكُمْ يَتْلُوا عَلَيْكُمْ آياتِنا وَ يُزَكِّيكُمْ وَ يُعَلِّمُكُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ يُعَلِّمُكُمْ ما لَمْ تَكُونُوا تَعْلَمُون‏».

    امّا نکتۀ مهمّی که باید عطفِ توجّه همیشگی بدان داشت، این است که: دستیابی به اهداف گهربار قرآن کریم، تنها در مدرسۀ اهل‌بیت«سلام‌الله‌علیهم» امکان‌پذیر است، زیرا قرآن مجید، کتابِ صامتِ خداوند و عترت طاهره، کتاب ناطق خداوند هستند و تشریح حقایق این کتاب مقدّس و تبیین رموز و اسرار آن، موکول به آن بزرگواران است، چنان‌که امیرالمؤمنین و امام‌المتّقین علی‌ابن‌ابی‌طالب«علیه افضل الصّلوات و التّحیات» تصریح می‌کند که: «ذَلِكَ الْقُرْآنُ فَاسْتَنْطِقُوهُ وَ لَنْ‏ يَنْطِقَ‏ وَ لَكِنْ أُخْبِرُكُمْ عَنْهُ» قرآن نوری است که باید آن را به سخن درآورید و هرگز قرآن با زبان عادی سخن نمی‌گوید امّا من از جانب قرآن، شما را آگاهی می‌دهم.

    بنابراین، قرآنِ بریده از عترت، و کتابِ جدا شده از سنّت، نه‌تنها مایۀ هدایت و رحمت نخواهد شد، بلکه موجب گمراهی و ضلالت است: «وَ لَيَزيدَنَّ كَثيراً مِنْهُمْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ طُغْياناً وَ كُفْرا».

    امید است برگزاری جشنوارۀ قرآن و عترتِ دانشجویان عزیز میهن اسلامی، مایۀ ارتقاء سطح معرفتی آنان نسبت به کتاب و سنّت و شناخت هرچه بیشتر حقایقِ انسان‌ساز و حیات بخشِ این دو ثقل گران‌قدر باشد و به وسیلۀ عمل به این معارف و حقایق نورانی، تعالیِ روحی و سازندگی روحانی و تهذیب نفس شما آینده‌سازان این کشور، تأمین و تضمین گردد. بمنّه و کرمه.

    از همۀ دست‌اندرکاران و مسئولان برگزاری این جشنوارۀ معنوی و همچنین دانشگاه پیام نور که میزبان این دوره از جشنوارۀ ملّی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور است، قدردانی و تشکّر کرده و فیض و رحمت و هدایت و سعادت ابدی را برای همۀ شما عزیزان مسألت می‌کنم. والسّلام‌علیکم ورحمة‌الله وبرکاته.

    حسین المظاهری

    17/محرم‌الحرام/1436

    20/آبان/1393

    آرشيوچاپ
    احکام
    اخلاق
    اعتقادات
    اسرار حج
    مناسک حج
    صوت
    فيلم
    عکس

    هر گونه استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد.
    دفتر مرجع عاليقدر حضرت آية الله العظمى مظاهری «مدّظلّه‌العالی»
    آدرس دفتر اصفهان: خيابان عبد الرزاق – کوی شهيد بنی لوحی - کد پستی : 99581 - 81486
    تلفن : 34494691 -031          نمابر: 34494695 -031
    آدرس دفتر قم :خیابان شهدا(صفائیه)- کوی ممتاز- کوچۀ شماره 1(لسانی)- انتهای بن‌بست- پلاک 41
    تلفن 37743595-025 کدپستی 3715617365